Koop tickets

Tickets FAQ

Dieren zijn niet toegelaten op het terrein!

Er zijn inderdaad altijd tickets ter plaatse beschikbaar. Het voordeligste zijn de tickets in voorverkoop online. De tickets ter plaatse kosten € 25 voor een gewoon ticket, €20 voor een Cosplay(verkleed) ticket en € 8 voor een kids ticket.

Er zijn ook nog ter plekke tickets beschikbaar voor de Masterclass met Stanislav Yanevski en de Castle Tour met John Rhys Davies!

De tickets worden verkocht in WAVES, de prijs zal elke Wave stijgen. Er zijn in totaal 3 Waves.

Kinderen jonger dan 2 jaar krijgen gratis toegang en hebben geen kaartje nodig. Voor kinderen tussen 2 en 10 jaar is er het KIDS ticket.

  • Het Cosplay-ticket is een reductieticket voor bezoekers die in cosplay komen(verkleed).
  • Het standaard ticket is een regulier ticket.
  • Het weekendticket is een ticket dat het hele weekend geldig is. Er is ook een Cosplay reductieticket voor deze optie.
  • De verschillende namen voor de tickets(enchanting, magical, …) zijn de soorten kortingen.

De Photoshoottickets zijn geldig voor een professionele fotoshoot met de gast van uw keuze met maximaal 3 personen in totaal (naar uw keuze, de gast niet meegerekend). Je krijgt meteen een professioneel afgedrukte foto op de conventie en daarna kun je de foto online downloaden.

U hebt een geldig toegangsbewijs nodig in combinatie met het fotoshootticket om toegang te krijgen tot de conventie en de photobooth. Als je meerdere fotoshoottickets hebt, heb je slechts 1 toegangsticket nodig. Indien u met meerdere op de foto staat heeft u 1 toegangsticket per persoon nodig.

Handtekeningen dienen ter plaatse aan de gast te worden betaald. U kunt hiervoor geen tickets reserveren.

Indien u problemen heeft met uw tickets(niet ontvangen, vraag, ander probleem, …) neemt u best rechtstreeks contact op met de ticketverkoper op via https://support.cmtickets.com/nl.