Gimli John Rhys Davies

John Rhys-Davies

“And my axe!” Schreeuwde hij! We zijn zo trots om onze volgende gast : JOHN RHYS-DAVIES (UK) bekend te maken, beter bekend als Gimli, Son of Gloin van The Lord Of The Rings! John Rhys-Davies heeft een indrukwekkende carrière en speelde niet alleen als een van de Fellowship in The Lord Of The Rings-trilogie, maar hij speelde ook naast Harrison Ford als Sallah, de beste vriend van Indiana Jones in de geweldige Indiana Jones-films. Hij speelde ook in de cultusreeks Sliders als Prof / Sheriff Maximilian Arturo. Hij zal een gast zijn bij Elftopia 2019 en zijn op beide dagen beschikbaar voor autographs en photoshoots.

VIP kasteel meet and greet: € 80
Prijs Handtekening (Te betalen op de conventie): €30
Prijs Photoshoot: €40

Koop Photoshoot Ticket
Stanislav Yanevski

Stanislav Yanevski

We hebben zoveel verzoeken ontvangen na de passage van deze acteur op Comic Con Brussels, dat we besloten hebben om hem uit te nodigen voor Elftopia! Deze zomer hou je je best vast aan je bezem, noem het geen comeback, hier is Stanislav Yanevski (BUL) beter bekend als niemand anders dan de originele Viktor Krum uit Harry Potter! De Durmstrang Champion, waarschijnlijk de beste Seeker van de wereld en Hermione’s eerste liefdesbelang, de beroemde Bulgaarse Zoeker en Kampioen in Harry Potter en de Vuurbeker! Hij werd gekozen uit 650 andere mensen die auditioneerden voor de rol. Hij was een donker en mysterieus karakter in de films, maar had veel sympathie van zijn talrijke fans voor zijn Quidditch-prestaties. Hij verzamelde al zijn moed en vroeg zelfs Hermione naar de Yule Ball en hoewel hij een stil en gereserveerde uitdrukking heeft, zei Hermione later dat hij een echt aardig persoon en een gentleman was. Hij speelde ook in Hostel: Deel II, door Quentin Tarantino’s protégé Eli Roth. Hij zal te gast zijn op Elftopia en is beschikbaar voor autographs en photoshoots.

Prijs Handtekening (Te betalen op de conventie): €25
Prijs Photoshoot: €25

Koop Photoshoot Ticket

FOTOSHOOT, HANDTEKENINGEN EN ACTIVITEITEN

De fotoshoots voor Stanislav Yanevski en John Rhys-Davies zijn op beide dagen op volgende uren :
14:00 – 14:30 – John Rhys Davies
14:30 – 15:00 – Stanislav Yanevski

De fotoshoots kunnen langer dan een half uur duren, maar we vragen om zeker tussen deze uren reeds aan te schuiven. De wachtrij voor de activiteiten en fotoshoots zijn bij de gastenstand.

Handtekeningen zijn doorlopend te verkrijgen tot en met 18 uur(er is ruimte voor uitloop, maar we vragen om zeker voor 18 uur aan te schuiven).

Activiteitenschema op beide dagen:
15:00 – …: Bezoek aan het kasteel met John Rhys Davies
16:00 – …: Masterclass Wizarding Combat met Stanislav Yanevski